Jeg hedder Otto (O2) Motzfeldt (M) deraf navnet O2M, jeg gør i online markedsføring på flere af mine hjemmesider og jeg designer også hjemmesider for mig selv og for andre, derfor det sidste af mit firmanavn, Marketing & Design.

Jeg er født og opvokset i Qaqortoq, Grønland og flyttede til Danmark i 1979. Jeg elsker at designe hjemmesider fra bunden af, hvor jeg starter med en blank stykke papir og forsøger at lave hjemmesider som visuelt ser flotte ud.

Jeg er af den overbevisning at hvis man gør sig umage og forsøger at lave en hjemmeside, så den fremstår visuelt flot ud, så vil interessen for at se mere af hjemmesiden være meget større. En hjemmeside skal også afspejle det firma/butik/forening som tilhører hjemmesiden.

Jeg startede i 2008 med at lave hjemmesider og jeg udvikler mig hver dag og forsøger hele tiden at forbedre mig. I starten lavede jeg alle hjemmesiderne i HTML men er nu også begyndt med WordPress, som har en masse fordele.

Foto er en anden stor passion jeg har og nyder hver gang jeg skal ud og tage billeder med mit Canon kamera. Nogle af de billeder vil blive vist her på hjemmesiden meget snart.

Er du interesseret i at få designet din hjemmeside? Mangler du en webmaster til din eksisterende hjemmeside? Kontakt mig og lad os få en uforpligtende samtale. Se kontaktmulighederne under “kontakt”.